Gambaders Events  Sesrovires futbol club Ajuntament Sesrovires Brians 2

Torna la cursa solidària Corre en Gran, els dies 19, 20 i 21 de març del 2021

Torna la cursa solidària Corre en Gran, els dies 19, 20 i 21 de març del 2021

Tornarem a concretar una nova data on poder retrobar-nos als carrers de Sant Esteve Sesrovires, on la teva inscripció del 2020 serà vàlida igualment. Tot i això com sabem que tens moltes ganes de córrer...us hem preparat una CURSA VIRTUAL!!

Pots córrer qualsevol dels tres dies, la distància que vulguis (5, 10 i 21km) i tantes vegades com et vingui en gust!

Tenim premis per als primers classificats en les diferents distàncies i la inscripció és gratuïta!! Malgrat això si vols fer un donatiu (a partir d’1€) entraràs en el sorteig de 3 PARELLS DE SABATILLES ASICS gentilesa de BASE CASTELLÓ ESPORTS BY RUNNERING de Viladecans.

Recorda que TOTS ELS BENEFICIS d'ambdues curses són per a la investigació del Síndrome de Rett (Hospital Sant Joan de Déu), així com per les Teràpies de la Berta (Associació Lucharett por ti princesa).

Només cal que t’inscriguis al següent enllaç https://www.toprun.es/eventos/corre-en-gran-virtual-2021 i segueixis les fàcils indicacions que aniràs rebent per descarregar-te l’APP que enregistrarà el teu resultat.

Quedem a la teva disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Ah! I no oblidis immortalitzar el moment etiquetant-nos a https://instagram.com/correengran?igshid=s4486bbjx27 (@correengran)!

MOLTES GRÀCIES PEL TEU  SUPORT I SOLIDARITAT